Loredana Bookkeeper and Tax advisor at Christiaan Administratie

Belastingadvies & aangiftes

Christiaan Administratie & Advies biedt service en advies voor alle belasting gerelateerde zaken in Nederland. Of u nu uw aangifte inkomstenbelasting wilt laten verzorgen, gaat migreren of hulp wil bij complexe belastingzaken voor uw bedrijf. We helpen u er graag bij.

Dankzij ons unieke expert-netwerk hebben we een zeer gespecialiseerde positie als het gaat om expat belastingen. Daarmee helpen we ieder jaar meer dan duizend expats. Hoewel onze kennis en expertise steeds verder gegroeid zijn, helpen we met veel plezier ook particuliere klanten en ZZP'ers met hun belastingzaken. We blijven daarbij met een persoonlijke benadering betaalbaar belastingadvies bieden.

Meer informatie over:

Tax consultancy for medium and large business - business meeting in medium sized company

Bedrijven & zelfstandigen

Zelfstandigen en het midden- en kleinbedrijf hebben allemaal andere behoeftes als het op de belastingzaken aankomt. Onderaan de streep maakt het niet uit hoe groot uw bedrijf is. Wat iedereen nodig heeft is een foutloos, persoonlijk en begrijpelijk advies over uw belastingzaken. En service door een belastingadviseur die u én uw bedrijf kent als u ons belt.

Diensten:
Lady smiling representing an expat working in the Netherlands

Expats & migranten

Omdat we zelf ooit als expats naar Nederland kwamen, weten we hoe moeilijk het is om een belastingadviseur te vinden die de fiscale zaken op een duidelijke manier kan uitleggen. Christiaan Administratie & Advies is gespecialiseerd in alle expat en migratie geregelateerde belastingzaken. We staan klaar om uw leven een beetje makkelijker te maken.

expat tax advisor Netherlands - expat couple working on taxes - Christiaan Administratie & advies

Particulieren

Ook als u in loondienst bent of een uitkering heeft moet u ieder jaar de aangifte inkomstenbelasting indienen. In de volksmond ook wel belastingaangifte doen. Hoewel de Belastingdienst een grotendeels ingevuld aangifteformulier voor u klaarzet zien we het aantal aanvragen van particulieren stijgen.

Naast de inkomstenbelasting helpen we particulieren ook met toeslagen. Denk aan de kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget, huurtoeslag en zorgtoeslag.