Tax consultancy for medium and large business - business meeting in medium sized company

Belastingadvies voor ondernemers & bedrijven

Zelfstandigen en het midden- en kleinbedrijf hebben allemaal andere behoeftes als het op de belastingzaken aankomt. Onderaan de streep maakt het niet uit hoe groot uw bedrijf is. Wat iedereen nodig heeft is een foutloos, persoonlijk en begrijpelijk advies over uw belastingzaken. En service door een belastingadviseur die u én uw bedrijf kent als u ons belt.

Diensten:

Aangifte inkomstenbelasting

Als u kiest voor Christiaan Administratie and Advies als uw belastingadviseur kunt een persoonlijke, full-service benadering verwachten. Experts als het gaat om de aangifte inkomstenbelasting die ervoor zorgen dat u geen enkel belastingvoordeel misloopt.

Woman relaxing because income tax return is done for her
VAT return advisory - woman confused while doing vat return

Omzetbelasting (BTW aangifte)

Als u uitrekent hoeveel tijd u ieder kwartaal kwijt bent aan de aangifte omzetbelasting is het al snel duidelijk waarom onze klanten zo blij zijn dat de aangiftes voor ze geregeld worden, terwijl ze er amper aan hoeven te denken.

Vennootschapsbelasting

Aangezien de winsten en verliezen afgeleid worden uit de balans, winst- en verliesrekening en jaarrekening kan het inschakelen van belastingadviseur die alle voordelen, belastingregimes en mogelijke belastingverlagingen kent een serieuze impact maken op uw bedrijf.

Businessmen discussing corporate tax return with a tablet
Woman holding a coffeemug with the text: Like a boss

Salarisadministratie

Toen u besloot iemand aan te nemen deed u dat omdat u extra handen nodig had om het werk af te krijgen, niet om extra veel tijd aan uw administratie te kunnen spenderen. Door de salarisadministratie uit te besteden hoeft u niet te denken aan de bruto en netto salarisberekeningen, loonheffingen, loonbelastingen, jaaropgaves voor iedere medewerker of te leren over de sociale verzekering wetten en belastingregels. Dat doen wij voor u.

Belastingadvies / belastingconsult

Christiaan Administratie & Advies werkt met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde belastingconsultants. Ieder gespecialiseerd in haar of zijn belastinggebied. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat we zowel kleine bedrijven kunnen helpen als grote bedrijven met complexe belastingsituaties en vragen.

Tax consultancy for businesses and freelancers - Loredana Tax advisor on phone