Belastingadvies voor bedrijven

We bieden belastingadvies aan zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven, ZZP'ers, expats en particulieren.

Bij Christiaan Administratie & Advies werken we met een netwerk van consultants. Iedere consultant is zorgvuldig geselecteerd en expert op een onderdeel van de belastingwetgeving. Deze unieke samenstelling stelt ons in staat om professioneel advies te geven van eenmanszaak tot complexe belastingvragen en problemen bij het midden- en grootbedrijf.

Dankzij de hoge specialisatie in de internationale belasting regelementen, zijn we in staat zowel expats als multinationals te ondersteunen met ieder belastingvraagstuk tot aan bedrijfsfusies en acquisities in binnen- en buitenland.

Loredana Bookkeeper and Tax advisor at Christiaan Administratie
Bookkeeper for Small medium enterprise / Midden klein bedrijf SME MKB. Young woman, leading a SME company sitting on a desk

Belastingconsulent voor klein bedrijf

Vragen en behoeftes van kleine bedrijven variëren van relatief eenvoudig tot vrij complex. Kleine bedrijven worstelen vaak met dezelfde soort vragen. Als u het hele jaar door terecht wilt kunnen bij een belastingadviseur adviseren we u het boekhouding en belastingen abonnement voor MKB. Aangezien we binnen dit pakket zowel uw administratie regelen als u (proactief) van persoonlijke belastingadvies kunnen voorzien.

Als u al een boekhouder heeft of de administratie zelf doet bieden we u graag onze expertise aan bij de specifieke vragen waar u en uw boekhouder samen niet uitkomen.

Belastingconsulent midden- en grootbedrijf.

Uw behoeftes zijn de algemene belastingadviseurs ontgroeid. U zoekt een expert in complexe belastingzaken. Hoewel we onszelf als experts in belastingzaken zien, is het niet ongewoon dat complexe vragen niet zo in-house kunnen worden uitgezocht. Om het midden- en grootbedrijf van dienst te kunnen zijn hebben we uniek samenwerkingsverband met een expert-netwerk opgezet. Dit netwerk stelt ons in staat om belastingadvies op ieder belastinggebied te kunnen bieden. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Hoog complexe aangiftes
 • (Internationale) acquisities
 • Fusies
 • Financiering
 • Aandelen en dividend
 • (Zakelijk) vastgoed
 • Belastingverdragen
 • Holdings
 • Buitenlandse moederbedrijven
 • Internationale belasting regelementen
 • Royalty bedrijven
Tax consultancy for medium and large business - business meeting in medium sized company
world map representing international tax consultancy

Belastingconsulent internationaal ondernemen

Voor Nederlandse bedrijven die internationaal zaken willen doen, of bedrijven uit het buitenland die zaken willen doen in Nederland bieden we ons hooggespecialiseerd internationaal belastingconsult. We adviseren u hiermee zowel voor als tijdens uw buitenlandse ondernemingen.

U kunt op doorlopende basis gebruik maken van onze internationale belastingconsultancy diensten of op incidentele basis. We bieden het advies zowel rechtstreeks aan bedrijven als aan belasting adviseurs die de benodigde kennis missen om de belastingen bij internationale zaken goed te behandelen.

Aanvullend kunnen we u ondersteunen met fiscale herstructurering, planning van internationale belasting, due diligence en expat gerelateerde zaken. Wanneer u medewerkers als expat uitzend kunnen wij deze personen zelf ook ondersteunen. Zodat u zeker kunt zijn dat alles goed geregeld is voor uw medewerkers.

Belastingadviseur voor ZZP / freelancer

Bijna al onze ZZP / freelancer klanten gebruiken ons all-in boekhouding en belastingen pakket voor zelfstandigen. Door gebruik te maken van deze doorlopende dienst worden alle administratieve en fiscale zaken waar u mee te doen heeft perfect voor u geregeld. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze het hele jaar door stellen en krijgt u de uitleg als service. In de meeste gevallen aangevuld met advies hoe u slimmer kunt handelen zodat u minder belastingen hoeft te betalen.

Als u ervoor kiest om uw administratie en belastingen zelf te doen is het niet ongewoon dat u situaties tegenkomt waar u niet zeker over bent. We helpen u daar dan ook graag bij. Ons betaalbare belastingadvies voor ZZP en freelancer kunt u dus ook aanvragen als u geen abonnement afneemt.

Young entrepreneur working late - covershot for Bookkeeper and taxes for starters and startups

Over Christiaan Administratie & Advies

Voordat we ons boekhoud- en belastingadvies kantoor oprichtte, waren we jarenlang werkzaam in de financiële sector. Toen wij zelf vele jaren terug als expats naar Nederland kwamen, kwamen we erachter hoe moeilijk het was om iemand te vinden die ons op een heldere manier kon uitleggen hoe de Nederlandse administratieve, juridische en belastingtechnische regels in elkaar zaten.

We besloten om Christiaan Administratie & Advies op te richten, om zo mensen zelf hiermee te helpen. Inmiddels werken we met een team van toegewijde meertalige boekhouders en belastingadviseurs. Samen helpen we zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven, ondernemers en particulieren in het Engels, Nederlands en Roemeens.

Om grotere bedrijven te kunnen ondersteunen met complexere belastingzaken, hebben we een uniek expert-netwerk opgezet met zorgvuldig geselecteerde experts per belastinggebied. Dit stelt ons in staat de overhead kosten laag te houden, maar toch belastingadvies te kunnen bieden die vaak verder gaat dan een groot opgezet accountantskantoor.

Contact belastingadvies

U kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of via het online contactformulier. We horen graag wat u doet en hoe wij uw werk eenvoudiger kunnen maken.

Christiaan Administratie & Advies is trots een betaalbare netwerkpartner te zijn voor meer dan honderd freelancers and bedrijven en zo op dagelijkse basis hulp en advies te mogen bieden bij belastingen.


Bedrijfsdetails
Christiaan Administratie & Advies
Jan Campertstraat 21
1321RL Almere
KVK: 85354538

Contactgegevens