Salarisadministratie

Toen u besloot om een medewerker aan te nemen maakte u die beslissing omdat u extra handjes nodig had. Niet om extra veel tijd aan uw administratie kwijt te zijn.

Salarisadministratie moet 100% accuraat gebeuren. En het kost veel tijd om alles in te richten en uit te werken. De tijd dat u simpelweg een enveloppe met geld aan uw medewerkers gaf ligt ver achter ons. Zo moet u onder andere de salarisgegevens gedetailleerd bijhouden, de vaak veranderende regels en wetten kennen én u moet de loonbelastingaangifte kunnen doen.

Het is dan ook logisch dat de meeste bedrijven de salarisadministratie uitbesteden.

Woman holding a coffeemug with the text: Like a boss
Calculating the salary administration - Christiaan administratie en advies

Salarisadministratie uitbesteden

We bieden salarisadministratie aan als een toevoeging in uw boekhouding en belastingen abonnement. Aangezien de kosten o.a. afhangen van het aantal medewerkers dat u heeft, stemmen we de prijs af naar gelang uw behoeftes en situatie. Vanwege de complexiteit van salarisadministratie bieden we dit niet als losse dienst aan, maar enkel als optie binnen uw boekhouding en belastingen abonnement.

Uitbesteden van de salarisadministratie zorgt ervoor dat u zich niet langer druk hoeft te maken over de bruto en netto berekeningen, de loonheffingsaangifte niet meer hoeft voor te bereiden, de jaaropgaves voor iedere medewerker niet meer hoeft te doen en de sociale bijdragen niet hoeft te leren of bij te houden. Dat doen wij voor u.

Verlaag uw administratieve lasten

We bieden salarisadministratie aan als full-service dienst. Wat inhoudt dat u enkel de urenstaten en verandering voor uw medewerkers hoeft door te geven. We regelen de rest voor u en houden rekeningen met de premie volksverzekeringen, premie werkgeversverzekering, premie zorgverzekeringen, pensioenregelingen en wijzingen in de CAO. Zodra de loonstroken gemaakt zijn sturen we ze naar u door, zodat u ze als werkgever zelf kunt verspreiden onder uw werknemers.

Naast de loonstroken zelf, regelen we ook de belastingaangiftes die bij de salarisadministratie horen. Zodat u zeker bent dat ook alle belastingzaken perfect geregeld zijn.

Woman doing her adminaistrative work
Loredana Bookkeeper and Tax advisor at Christiaan Administratie
Loredana
Boekhouding & belastingadvies

Over Christiaan Administratie & Advies

Voordat we ons boekhoud- en belastingadvies kantoor oprichtte, waren we jarenlang werkzaam in de financiële sector. Toen wij zelf vele jaren terug als expats naar Nederland kwamen, kwamen we erachter hoe moeilijk het was om iemand te vinden die ons op een heldere manier kon uitleggen hoe de Nederlandse administratieve, juridische en belastingtechnische regels in elkaar zaten.

We besloten toen om Christiaan Administratie & Advies op te richten, om zo mensen zelf hiermee te helpen.

Inmiddels werken we met een team van toegewijde meertalige boekhouders en belastingadviseurs. Samen helpen we zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven, ondernemers en particulieren in het Engels, Nederlands en Roemeens.

Contact opnemen

We bieden salarisadministratie aan binnen het all-in boekhoud en belastingen pakket.

Als u geinteresseerd bent in onze diensten, neem dan gerust contact op per mail, telefoon of via het contactformulier. We horen graag wat u doet en vertellen u graag wat wij kunnen doen om uw werk eenvoudiger te maken.


Bedrijfsgegevens
Christiaan Administratie & Advies
Jan Campertstraat 21
1321RL Almere
KVK: 85354538

Contactgegevens