Belastingadvies particulier

Als particulier dient u ieder jaar belastingaangifte te doen, de aangifte inkomstenbelasting. Hoewel de belastingdienst een vooraf ingevulde aangifte voor u klaarzet, zien we het aantal aanvragen van particulieren toenemen.

Christiaan administratie & Advies helpt u graag met uw belastingzaken. Voorbeelden waar we u mee kunnen helpen:

  • Belastingaangiftes
  • Hypotheekrenteaftrek
  • Toeslagen
  • Belastingaftrek & subsidies
  • Belastingpapieren invullen
  • Advies over koop en verkoop van vastgoed
  • Zonnepanelen

Loredana Bookkeeper and Tax advisor at Christiaan Administratie
Man preparing tax with his kid - tax advisor needed - Christiaan tax advice Almere

Aangifte inkomstenbelasting verzorgen

Als u nog jong bent is de kans groot dat de aangifte inkomstenbelasting een stuk eenvoudiger is om op te stellen. Naarmate het leven zich ontwikkelt, krijgt u een fiscale partner, koopt of verkoopt u uw huis, laat u zonnepanelen installeren, krijgt u kinderen, aftrekposten en toeslagen die u moet verwerken en mogelijk ook gezondheidsproblemen, een scheiding of moet u alimentatie betalen.

Naast de moeilijkere aangiftes zijn er ook andere redenen waarom mensen ervoor kiezen de aangiftes door ons te laten verzorgen. Voor sommigen is dat om tijd te besparen, anderen hebben gewoon een hekel aan de belastingaangiftes en besteden het dan ook graag uit. Weer anderen hebben meegemaakt dat ze veel belasting moesten betalen en nadat ze een belastingadviseur ingeschakeld hadden kregen ze ineens geld terug.

Wat uw reden ook is, bij Christiaan Administratie and Advies staan we klaar om u te helpen. Snel, professioneel, betaalbaar en altijd met een persoonlijke glimlach.

Belastingvoordelen en toeslagen advies

Kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget, zorgtoeslag, huisvestingstoelage, huurtoeslag, tegemoetkoming voor chronisch zieken. Het Nederlandse belastingvoordelen en toeslagen systeem kan al snel behoorlijk complex worden. En dat fouten serieuze consequenties kunnen hebben is breed op het nieuws te zien geweest.

Als u te maken heeft met belastingvoordelen of toeslagen is het altijd slim om een belastingadviseur in te schakelen om uw voordelen te beoordelen, regelen of zeker te zijn dat u krijgt waar u recht op heeft, zonder risico te lopen een groot bedrag terug te moeten betalen.

Bij Christiaan Administratie & Advies staan we voor u als particulier klaar om u te ondersteunen met alle voordelen en toeslagen.

tax allowances advisor - young girl in wheelchair - health allowances - Christiaan Administration and tax advice Almere

Over Christiaan Administratie & Advies

Voordat we ons boekhoud- en belastingadvies kantoor oprichtte, waren we jarenlang werkzaam in de financiële sector. Toen wij zelf vele jaren terug als expats naar Nederland kwamen, kwamen we erachter hoe moeilijk het was om iemand te vinden die ons op een heldere manier kon uitleggen hoe de Nederlandse administratieve, juridische en belastingtechnische regels in elkaar zaten.

We besloten om Christiaan Administratie & Advies op te richten, om zo mensen zelf hiermee te helpen. Inmiddels werken we met een team van toegewijde meertalige boekhouders en belastingadviseurs. Samen helpen we zowel Nederlandse als gemigreerde particulieren in het Engels, Nederlands en Roemeens.

Christiaan Administration and tax advisors - Loredana

Contact opnemen

Christiaan Administratie & Advies biedt betaalbaar belastingadvies aan u als particulier.

Als u interesse heeft in onze hulp, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag waar we u mee mogen helpen.


Bedrijfsgegevens
Christiaan Administratie & Advies
Jan Campertstraat 21
1321RL Almere
KVK: 85354538

Contactgegevens