Christiaan Administration and tax advisors - Loredana

Boekhouding

Op zoek naar een betrouwbare boekhouder die écht een impact kan maken op uw bedrijf? Christiaan Administratie & Advies helpt u hier graag bij.

De meeste bedrijven kiezen er niet voor niets voor om een boekhouder en belastingadviseur in te schakelen. We besparen u geld, tijd, stress en zorgen ervoor dat u alle belastingvoordelen en vrijstellingen benut.

We verzorgen de administratie (boekhouding) en belastingaangiftes voor zowel bedrijven als ZZP'ers (freelancers) met aantrekkelijke maandabonnementen.

Bekijk ons op maat samengestelde aanbod voor uw bedrijfstype:

Bookkeeper for Freelancer and ZZP, young freelance designer, designing at her desk

ZZP / Freelancer / Eenmanszaak

We weten dat weinig ZZP'ers uitkijken naar de administratie en belastingaangiftes. U wilt gewoon lekker ondernemen. Misschien doet u het zelf omdat u het uitbesteden hiervan als een uitgave ziet waar u op wilt besparen.

We vragen dan ook vaak om eens te berekenen hoeveel tijd het u iedere maand kost om de boekhouding en belastingen zelf te doen. Tel daar de belastingvoordelen bij op waar u geen weet van hebt. Is het na die berekening nog steeds een kostenpost? Het komt geregeld voor dat ZZP'ers honderden euro's per jaar laten liggen omdat ze aftrekposten missen.

Bookkeeper for Small medium enterprise / Midden klein bedrijf SME MKB. Young woman, leading a SME company sitting on a desk

Midden en kleinbedrijf (MKB)

Wie een bedrijf runt weet dat er altijd meer werk is dan tijd. Zorgen dat de sales pipeline gevuld blijft, dat je klanten tevreden zijn en het management van de medewerkers en ga zo maar door. Wie een bedrijf runt heeft krijgt daar de verantwoordelijkheid voor die medewerkers bovenop.

In deze bedrijfsfase heeft u waarschijnlijk geleerd om niet meer alles zelf te willen doen. Dat uitbesteden in veel gevallen een slimmere keuze is. Er zijn dan ook weinig bedrijven binnen het MKB die zonder boekhouder werken. Of die boekhouder nu intern of extern is, de administratieve last, salarisadministratie en de belastingaangiftes worden een stuk ingewikkelder en vergen steeds meer van uw tijd.

Wij nemen u deze last graag uit handen. We zorgen dat u alle financiële inzichten heeft die u nodig heeft en dat u alle belastingvoordelen benut waar u recht op heeft. En dat terwijl we u tijd en stress besparen.

Bookkeeper for construction industry and construction workers. A electrician Freelance ZZP worker with a helmet working at a switchboard

Boekhouder voor bouwsector

We bieden gespecialiseerde boekhouding aan voor bouwbedrijven, ZZP'ers, gastarbeiders en expats die in de bouw werken. Onze diepgaande kennis van de bouwsector zorgt ervoor dat de communicatie tussen u en ons makkelijk verloopt. U kunt ons inschakelen voor uw bedrijfsadministratie, salarisadministratie, belastingaangiftes, advies en zelfs facturatie van uw klanten.

Doordat we alle administratieve lasten en belasting gerelateerde zaken uit handen kunnen nemen kunt u zich volledig focussen op uw werk, terwijl het 'papierwerk' zo minimaal als mogelijk wordt.

Bookkeeper for starters and startups - young startup working late

Startende ondernemers

We staan klaar om u te helpen met het starten van uw bedrijf en u succesvol door de beginfase te begeleiden. We hebben keer op keer mogen laten zien dat we de kans van slagen van uw onderneming kunnen vergroten. En u hoeft niet alles zelf uit te vinden, heeft geen last van de zorgen om de belastingen en administratie en houdt scherp inzicht in uw financiële situatie.

Naast de administratie en belastingen kunt u ons bellen of mailen voor tips en adviezen. Zodat u de zaken zo slim mogelijk aanpakt. Zo helpen we u om van startende ondernemer te groeien naar een goedlopend bedrijf.