Freelance barber - hero image bookkeeper for freelance zzp sq

Boekhouding voor
ZZP, Eenmanszaak & Freelancers

Zelfstandig zijn is niet voor iedereen weggelegd. Het heeft veel (belasting)voordelen wanneer u succesvol bent. Maar het is hard werken. Zelfstandig zijn kent ook nadelen. Denk aan onvoorspelbaar inkomen, lange werkdagen, weinig vrije tijd, geen inkomen als u ziek bent en altijd zoeken naar voldoende inkomen om de rekeningen te betalen en daarbovenop winst te maken. Aanvullend komt zelfstandig zijn met een administratieve last die gebonden is aan allerlei regels.

Om succesvol te worden is het van belang slimme keuzes te maken. Administratieve uren kosten geld, aangezien u tijdens deze uren geen inkomen kunt verdienen. Het inschakelen van een boekhouder voor de administratie en belastingaangiftes geeft niet alleen gemoedsrust. U bespaart er in de meeste gevallen geld mee.

Digitaal boekhouden

Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u gebruik maken van een online softwarepakket voor uw administratie. Een smartphone, tablet of laptop is alles wat u nodig heeft. Wanneer u een inkoopfactuur of bonnetje heeft, upload u deze naar uw boekhoudpakket. Dat is alles. De rest regelen wij.

U kunt dezelfde software gebruiken om uw facturen te versturen. Doordat het pakket gekoppeld is aan uw zakelijke bankrekening worden betalingen automatisch geregistreerd. Dit geeft een gedetailleerd overzicht welke facturen betaald zijn, open staan en de betaaltermijn hebben overschreden. Uw financieel resultaat ziet u terug in het overzichtelijke dashboard.

woman taking picture of receipt for bookkeeping sq
Loredana Bookkeeper and Tax advisor at Christiaan Administratie

Belastingadvies & bedrijfsadvies

In het boekhoudabonnement zijn het opmaken en indienen van uw belastingaangiftes inbegrepen. Zo kosten de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting u geen tijd meer. Bijkomend voordeel is dat u geen onderzoek hoeft te doen naar de aftrekposten, of op welke belastingvoordelen u recht heeft.

We bieden u daarbij een hoog niveau van persoonlijke service en advies. Aangezien we uw administratie doen kunnen we u bedrijfsadviezen geven en tips rondom uw kosten en inkomsten als we kansen zien.

Wie dat wenst, kan ons zelfs de complete facturatie naar uw klanten laten verzorgen. Onze brede kennis en ervaring van de ondernemerswereld zorgt ervoor dat u een persoonlijke bedrijfs- en financieel adviseur in huis haalt. Als u vragen heeft, hebben wij de antwoorden.

Boekhouding abonnement

Ons boekhouding en belastingen abonnement is een slimme keuze voor uw bedrijf. Aangezien u uw administratie met of zonder boekhouder nauwkeurig moet bijhouden bespaart u zo tijd die u er anders toch aan kwijt was. Uitbesteden betekent dat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf, zonder zich druk te maken over de noodzakelijkheden.

Omdat ieder bedrijf anders is en iedere bedrijfseigenaar haar of zijn eigen wensen heeft, zijn de kosten afhankelijk van uw wensen, het type bedrijf dat u heeft en wat u wilt dat wij wel of niet doen. Voor de meeste ZZP'ers en eenmanszaken heeft u alles geregeld vanaf:

65,- per maand excl. BTW

Inbegrepen:

Optioneel:

Zijn jullie de beste boekhouder voor ZZP?

De "beste boekhouder" zijn is een relatief statement. We zijn een klein boekhoudkantoor en belastingadvies kantoor met klanten die zeer tevreden zijn met de service die wij bieden. Wanneer u op zoek gaat naar een groot boekhoudkantoor vindt u waarschijnlijk wel een kantoor met specialisten op ieder los belastingvraagstuk en voor ieder type bedrijf. Met bijbehorende tarieven.

We zijn ervaren specialisten op het gebied van belastingen, bedrijfsadministratie en expats. Onze toegevoegde waarde zit in de persoonlijke benadering naar onze klanten. We kunnen zo echt aansluiten bij uw bedrijf en bedrijfsbehoeften. We weten wat u doet, wat uw bedrijfsdoelen zijn en kennen "u" de volgende keer dat u ons belt of een e-mail stuurt.

We bieden onze boekhouddiensten en belastingadvies aan, aan klanten door heel Nederland. Met als focusgebied Almere, Flevoland, Amsterdam, Hilversum en ’t Gooi.

Als we ons vergelijken als de beste boekhouder in onze regio, dan zijn we ervan overtuigd dat de waarde die we toevoegen voor onze klanten meer waard is dan de prijs die wij ervoor vragen. We staan voor eerlijke adviezen waar u op kunt vertrouwen. Niet zeggen wat u graag wilt horen, maar u vertellen wat belangrijk is om te weten.

Betrouwbare boekhouder en belastingadviseur

Onze missie is om een betrouwbare boekhoud- en belastingadvies te geven. Zorgen dat u precies weet wat uw financiële positie is en wat u kunt doen om uw resultaat te verhogen. Uiteindelijk is het succes van uw bedrijf de bouwsteen voor het succes van ons bedrijf.

Onze groei hangt af van lange termijn relaties met onze klanten. En we zijn geloven er volledig in dat onze eerlijke, betrouwbare en oprechte persoonlijke benadering de aanpak is om ervoor te zorgen dat u er zelf voor kiest om voor de lange termijn klant te blijven..

Best bookkeeper of flevoland almere amsterdam gooi col

Contact / offerte aanvragen

Neem gerust contact op als u interesse heeft in onze dienstverlening of op zoek bent naar advies m.b.t. uw bedrijfsadministratie of belastingzaken.

Ook wanneer u enkel een offerte wilt aanvragen kunt u vrijblijvend contact opnemen. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.


Bedrijfsgegevens
Christiaan Administratie & Advies
Jan Campertstraat 21
1321RL Almere
KVK: 85354538

Contactgegevens