SME millenial boss - hero image bookkeeper for SME MKB boekhouder

Boekhouder voor
midden & kleinbedrijf

Wanneer uw bedrijf voorbij de eenmanszaak gegroeid is, komen de administratie en aangiftes ook op hoger niveau.

U dient extra administratieve zaken te regelen zoals de loonadministratie, loonbelastingen en zichzelf te registreren als werkgever bij de belastingdienst.

Zelf verzorgen van de administratie en belastingaangiftes als eigenaar van een MKB bedrijf is mogelijk. Maar het is niet zonder reden dat de meeste bedrijven kiezen voor een boekhouder en belastingadviseur.

Boekhouder en belastingadviseur voor het MKB

Bij Christiaan Administratie & Advies bieden we onze diensten in de meeste gevallen aan in abonnementsvorm. Als u liever kiest voor losstaande belasting consults helpen we u daar uiteraard ook graag mee.

Het grote voordeel van een abonnement is het persoonlijk dienstenpakket dat we kunnen opzetten naar uw behoefte. Waar de ene klant behoefte heeft aan ondersteuning in de administratie en aangiftes, kiest een andere klant ervoor ook het gehele facturatieproces te laten verzorgen. Met een vaste maandprijs weet u precies waar u aan toe bent en kunt u de kosten maandelijks makkelijk incalculeren.

De boekhouding en alle belastingaangiftes zijn inbegrepen. Daarbij haalt u een financieel adviseur in uw bedrijf. U kunt erop vertrouwen dat uw financiën en belasting gerelateerde vragen behandeld worden door geschoolde professionals. Wat u de tijd geeft om verder te bouwen aan uw bedrijf.

Maximaliseer tijd & winst.

We staan bekend om onze hoge, persoonlijke service en goede adviezen. Omdat we uw administratie verzorgen, kunnen we u persoonlijk advies geven afgestemd op uw bedrijf, uitgaven en inkomsten zodra we kansen zien.

U kunt daarbij bedrijfskeuzes aan ons voorleggen. Met onze ervaring in de breedte van de markt heeft u zo een persoonlijke bedrijfsadviseur en financieel adviseur in huis.

Hetzelfde geldt voor de belastingen. In plaats van zelf uitzoeken op welke voordelen of vrijstellingen u recht heeft, doen wij dit voor u. We geven daarbij proactief advies zodat u gedurende het jaar al de juiste keuzes kunt maken. Zo helpen we u om uw tijd én uw winst te maximaliseren.

Loredana Bookkeeper and Tax advisor at Christiaan Administratie
Loredana
boekhouding & belastingadvies
woman taking picture of receipt for bookkeeping sq

Digitale boekhouding

Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u gebruik maken van een online softwarepakket voor uw administratie. Een smartphone, tablet of laptop is alles wat u nodig heeft. Wanneer u een inkoopfactuur of bonnetje heeft, upload u deze naar uw boekhoudpakket. Dat is alles. De rest regelen wij.

U kunt dezelfde software gebruiken om uw facturen te versturen. Doordat het pakket gekoppeld is aan uw zakelijke bankrekening worden betalingen automatisch geregistreerd. Dit geeft een gedetailleerd overzicht welke facturen betaald zijn, open staan en de betaaltermijn hebben overschreden. Uw financieel resultaat ziet u terug in het overzichtelijke dashboard.

Boekhouding voor MKB

Ons boekhouding en belastingen abonnement is een slimme keuze voor uw bedrijf. Aangezien u uw administratie met of zonder boekhouder nauwkeurig moet bijhouden bespaart u zo tijd die u er anders toch aan kwijt was. Uitbesteden betekent dat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf, zonder zich druk te maken over de noodzakelijkheden.

Omdat ieder bedrijf anders is en iedere bedrijfseigenaar haar of zijn eigen wensen heeft, zijn de kosten afhankelijk van uw wensen, het type bedrijf dat u heeft en wat u wilt dat wij wel of niet doen.

We horen graag wat uw wensen zijn en wat u nodig heeft, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Mogelijkheden in abonnement:

Zijn jullie de beste boekhouder van Flevoland?

De "beste boekhouder" zijn is een relatief statement. We zijn een klein boekhoudkantoor en belastingadvies kantoor met klanten die zeer tevreden zijn met de service die wij bieden. Wanneer u op zoek gaat naar een groot boekhoudkantoor vindt u waarschijnlijk wel een kantoor met specialisten op ieder los belastingvraagstuk en voor ieder type bedrijf. Met bijbehorende tarieven.

We zijn ervaren specialisten op het gebied van belastingen, bedrijfsadministratie en expats. Onze toegevoegde waarde zit in de persoonlijke benadering naar onze klanten. We kunnen zo echt aansluiten bij uw bedrijf en bedrijfsbehoeften. We weten wat u doet, wat uw bedrijfsdoelen zijn en kennen "u" de volgende keer dat u ons belt of een e-mail stuurt.

We bieden onze boekhouddiensten en belastingadvies aan, aan klanten door heel Nederland. Met als focusgebied Almere, Flevoland, Amsterdam, Hilversum en ’t Gooi.

Als we ons vergelijken als de beste boekhouder in onze regio, dan zijn we ervan overtuigd dat de waarde die we toevoegen voor onze klanten meer waard is dan de prijs die wij ervoor vragen. We staan voor eerlijke adviezen waar u op kunt vertrouwen. Niet zeggen wat u graag wilt horen, maar u vertellen wat belangrijk is om te weten.

Betrouwbare boekhouder en belastingadviseur

Onze missie is om een betrouwbaar boekhoud- en belastingadvies te geven. Zorgen dat u precies weet wat uw financiële positie is en wat u kunt doen om uw resultaat te verhogen. Uiteindelijk is het succes van uw bedrijf de bouwsteen voor het succes van ons bedrijf.

Onze groei hangt af van lange termijn relaties met onze klanten. En we zijn overtuigd dat onze eerlijke, betrouwbare en oprechte persoonlijke benadering de aanpak is om ervoor te zorgen dat u er zelf voor kiest om voor de lange termijn klant te blijven.

Best bookkeeper of flevoland almere amsterdam gooi col
Woman working on the business administration and taxes

Maakt de rechtsvorm van ons bedrijf iets uit?

Ja, de rechtsvorm van uw bedrijf bepaalt welke regels er gelden en welke aangiftes u moet doen. Ondernemingsvormen zonder rechtspersoonlijkheid zoals een eenmanszaak of Vennootschap Onder Firma (vof) hoeven geen aangifte vennootschapsbelasting te doen. Terwijl de BV. en NV. dat wel moeten.

De B.V. en N.V. zijn verplicht een jaarrekening te deponeren bij de KVK. Een eenmanszaak of Vennootschap Onder Firma niet. Voordat we een voorstel doen, bespreken we altijd uw bedrijfsvorm, wensen en behoeftes. Zo heeft u een helder overzicht van wat wij doen en wat de bijbehorende kosten zijn. We vinden het belangrijk dat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Bedrijven die twijfelen of hun huidige rechtsvorm nog wel de juiste is geven we graag een inzichtelijk advies welke rechtsvorm het beste past bij uw specifieke situatie.

Contact / offerte aanvragen

Neem gerust contact op als u interesse heeft in onze dienstverlening of op zoek bent naar advies m.b.t. uw bedrijfsadministratie of belastingzaken.

Ook wanneer u enkel een offerte wilt aanvragen kunt u vrijblijvend contact opnemen. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.


Bedrijfsgegevens
Christiaan Administratie & Advies
Jan Campertstraat 21
1321RL Almere
KVK: 85354538

Contactgegevens