Administratie & advies met een persoonlijke glimlach

Boekhouding &
Belastingadvies

Uw administratie & belastingen volledig geregeld.

Het maakt niet uit of u een bedrijf heeft, als freelancer werkt of in loondienst bent. We moeten allemaal belasting betalen en onze administratie op orde hebben. De belastingaangiftes kunnen heel wat tijd in beslag nemen. Als u niet thuis bent in alle belastingregels kunt u behoorlijk wat aftrekposten en belastingvoordelen mislopen. Terwijl u er wel recht op heeft!

Christiaan Administratie & Advies verzorgt uw boekhouding, belastingaangiftes en geeft u belastingadvies. Uitbesteden van deze zaken zorgt dat u zich kunt focussen op het ondernemen zelf en geen zorgen meer hoeft te hebben over de belastingaangiftes. We zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent en amper over uw aangiftes hoeft na te denken.

We zijn gevestigd in Almere en helpen klanten door heel Nederland. Om onze persoonlijke dienstverlening zo goed mogelijk uit te kunnen voeren is ons focusgebied Flevoland, Amsterdam, Hilversum en het Gooi.

beeldmerk Christiaan administratie en advies - champagne

Boekhouding & bedrijfsadministratie

Onze boekhouddiensten zijn afzonderlijk afgestemd op het MKB, ZZP'ers, freelancers en startende ondernemers.

We geven een helder inzicht in uw financiële situatie terwijl we de tijd die u aan uw administratie besteedt tot een minimum beperken. In de meeste gevallen is het uploaden van de inkoopfacturen en bonnen het enige dat u hoeft te doen.

We bieden dit aan met een betaalbaar abonnement waarbij zelfs het voorbereiden en indienen van uw belastingaangiftes is inbegrepen.

Belastingen & belastingadvies

Onze belastingadviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw aangiftes te verzorgen. Dit kan zowel met een abonnement als via een losse aanvraag.

We verzorgen o.a. de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, salarisadministratie en zijn in te schakelen als belastingconsulent voor bedrijven, expats en particulieren.

Construction trade worker checking the wall

Administratie voor de bouwsector

Onze kennis van de financiële en fiscale regelingen voor expats heeft ervoor gezorgd dat we enorm gegroeid zijn in de bouwsector. Wat ooit begon met een aantal (Oost-Europese) bouwarbeiders groeide dankzij de positieve ervaringen snel toen we werden benaderd door collega bouwvakkers en bouwbedrijven.

We mogen nu een respectabel aantal mensen binnen de bouwsector helpen met hun administratie en belastingen. Van ZZP'ers die zelfs de facturatie door ons laten verzorgen op basis van het werk dat ze gedaan hebben, tot bouwbedrijven en aannemers die ons de gehele bedrijfsadministratie en belastingaangiftes laten verzorgen.

Christiaan Administratie & Advies biedt een dienstenpakket aan dat specifiek is afgestemd op de behoeftes van bouwarbeiders en bouwbedrijven.

Belastingadviseur expats Nederland

Expats die in Nederland werken en Nederlandse expats die in het buitenland werken hebben met veel belastingregels te maken en hebben recht op verscheidene belastingvoordelen en vrijstellingen.

We helpen u graag met onze specialisatie van het belastingsysteem gericht op expats. Denk daarbij ook aan alle belasting gerelateerde zaken zoals de 30% regeling, COC/A1 verklaringen, werk- en verblijfsvergunningen, de aangifte inkomstenbelasting en de opgaaf ICP.

We werken daarbij met alle aangiftebiljetten zoals het P, C, M, O en F-biljet. Aanvullend regelen we de vrijstellingen en aftrekposten graag voor u zoals medische kosten, opleidingskosten, hypotheekrenteaftrek en kosten gerelateerd aan de hypotheek.

Aangifte inkomstenbelasting expats

Als u in Nederland werkt of een uitkering krijgt dient u uw inkomsten aan te geven via de aangifte inkomstenbelasting om in aanmerking te komen voor een belastingteruggave.

Het Nederlandse belastingsysteem heeft een aantal regelgevingen die niet met een standaard belastingaangifte behandeld worden. Wat betekent dat u voordelen misloopt die u anders wel zou krijgen.

We mogen jaarlijks meer dan 700 expats helpen met hun aangifte inkomstenbelasting. Vanzelfsprekend staan we ook klaar om u te helpen met uw belastingaangiftes.

Lady smiling representing an expat working in the Netherlands
Loredana Bookkeeper and Tax advisor at Christiaan Administratie
Loredana
Boekhouding & belasting advies

Over Christiaan Administratie & Advies

Voordat we ons administratie- en belastingadvies kantoor oprichtte, werkten we zelf jarenlang in de financiële sector. Ook wij kwamen ooit als expats naar Nederland. We ervaarden toen zelf hoe moeilijk het is om iemand te vinden die de Nederlandse administratieve, juridische en fiscale regels begrijpelijk kon uitleggen.

We besloten te stoppen met ons dienstverband en Christiaan Administratie & Advies op te richten, zodat we anderen hier zelf mee konden helpen.

Inmiddels werken we met een team van toegewijde meertalige boekhouders en belastingadviseurs. We helpen nu zowel expats, migranten als Nederlandse ondernemers en particulieren in het Nederlands, Engels en Roemeens.

Christiaan Administratie is fenomenaal - ze gaven me het advies waar ik naar op zoek was en verlaagden mijn kosten toen ze lieten zien dat ik veel meer betaalde dan nodig was voor mijn bedrijf. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen. Zou ze graag 6 sterren gegeven hebben.
Alex Boychenko
Kapper

Neem contact op

Heeft u interesse in onze dienstverlening, of bent u op zoek naar advies met betrekking tot uw bedrijfsadministratie of belastingzaken? Neem dan gerust contact met ons. We horen graag hoe we u mogen helpen.


Bedrijfsgegevens
Christiaan Administratie & Advies
Jan Campertstraat 21
1321RL Almere
KVK: 85354538

Contactinformatie