Christiaan Administration and tax advisors - Loredana

Over Christiaan Administratie & Advies

Voordat we ons boekhoud- en belastingadvies kantoor oprichtte, waren we jarenlang werkzaam in de financiële sector. Toen wij zelf vele jaren terug als expats naar Nederland kwamen, kwamen we erachter hoe moeilijk het was om iemand te vinden die ons op een heldere manier kon uitleggen hoe de Nederlandse administratieve, juridische en belasting technische regels in elkaar zaten.

We besloten om Christiaan Administratie & Advies op te richten, om zo mensen zelf te helpen. Inmiddels werken we met een team van toegewijde meertalige boekhouders en belastingadviseurs. Samen helpen we zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven, ondernemers en particulieren in het Engels, Nederlands en Roemeens.

Om expats, bedrijven en particulieren te kunnen ondersteunen met alle belasting gerelateerde zaken, hebben we uniek expert-netwerk opgezet met zorgvuldig geselecteerde experts per belastinggebied. Dit stelt ons in staat de overhead kosten laag te houden, maar toch belastingadvies te kunnen bieden die vaak verder gaat dan een groot opgezet accountantskantoor.

Boekhouding en bedrijfsadvies

We verzorgen de administratie (boekhouding) voor zowel bedrijven als ZZP'ers met een betaalbaar abonnement. Het abonnement stelt ons in staat uitgebreide service te bieden aan onze klanten. Advies als u dat nodig heeft, of proactief als we kansen zien voor u. We zijn gevestigd in Almere, en bieden persoonlijke service in de regio Flevoland, Almere & Lelystad, 't Gooi en Amsterdam als ons voornaamste servicegebied.

Klanten voor wie wij de boekhouding verzorgen zijn ZZP'ers & freelancers, MKB, en startende ondernemers. Aanvullend bieden we gespecialiseerde boekhouding aan voor bouwbedrijven, expats en ZZP'er of freelancers die werken in de bouw. Onze uitgebreide kennis en ervaring in bouw zorgt ervoor dat de communicatie tussen u en ons vlot verloopt. We helpen u bij de administratie, salarisadministratie, belastingen en kunnen zelfs de facturatie richting uw klanten of werkgever voor u verzorgen.

Tax consultancy for medium and large business - business meeting in medium sized company
Calculating the salary administration - Christiaan administratie en advies

Belastingaangiftes en belastingadvies

Christiaan Administratie & Advies verzorgt al uw belastingaangiftes en geeft advies over alle belasting gerelateerde zaken in Nederland en het buitenland. Of u nu enkel uw inkomstenbelasting wilt laten verzorgen, gaat migreren of hulp nodig heeft bij complexe belastingregelingen. We staan klaar om u te ondersteunen.

Dankzij ons unieke expert-netwerk hebben we een hoge specialisatie in huis waarmee we jaarlijks ruim duizend expats ondersteunen. Hoewel onze kennis en expertise enorm gegroeid zijn, zijn we trots en gelukkig dat we particulieren en ZZP'ers mogen ondersteunen met alle belastingzaken. We blijven daarbij betaalbaar en bieden onze diensten altijd aan met een persoonlijk glimlach.